Све категорије

Вести

Разумите предлоге за избор производа, дома
вештине чишћења, детаљи о технологији производа, издавање новог производа итд

Почетна> Вести

Анализа поређења усисивача

views: 60 Аутор: уређивач сајта Време објављивања: 2021-12-17 Порекло: Сајт

Традиционално чишћење куће крпом и водом је нестало, а ера усисивача је у врхунском добу. Било која врста потребе за чишћењем коју имате код куће или у канцеларији; за њега ћете пронаћи врхунски усисивач брендиране компаније. Од усправног усисивача за тепихе са високим длакама до роботског усисивача који вам омогућава да не бринете о ручном чишћењу свог дома. Данас ћу вам дати рецензије и поређење два најбоља бренда усисивача; Миеле и Дисон.

1) Усисивачи за канистере – Миеле вс Дисон

Пошто је Миеле европска компанија, она има више развојно окружење од Дисона. Миеле производи три типа усисивача за канистере; Ц1 (за почетнике), Ц2 и Ц3 (најскупљи и најнапреднији). Док Дисон производи две врсте усисивача за канистере; компактног дизајна (Дисон Балл Цомпацт Анимал) и стандардне верзије (Дисон Цинетиц Анимал).

2) Усправни усисивачи – Миеле вс Дисон

           Приметна разлика између усправног усисивача и усисивача канистера је глава за чишћење. Дисон усправни усисивачи одлично реагују на нове технологије у усисивачима, флексибилнији су, дуготрајнији и имају ниске трошкове одржавања од Миелеа и других врхунских брендова усисивача. Док, Миеле производи усправне усисиваче у врећама са напредним ролнама четкица и филтерима клиничког квалитета.


Kontaktirajte nas

Молимо контактирајте нас за сва питања или консултације

Вруће категорије