Све категорије
EN

сервис

Трудимо се да
Изградите сопствени бренд

Креирајте онлајн независне брендове и користите онлајн брендове за
Повећајте продају ван мреже.

Оригинал ОПРЕМА ПРОИЗВОЂАЧ

Метод производње се напредује на пошиљци где Купац добија намеру развоја и производи готов производ са заштитним знаком куповине. Трошкови производње могу бити смањени јер Купац не мора да буде опремљен производним објектима.

Оригинал ДИЗАЈН ПРОИЗВОЂАЧ

Развој произвођача - где производна компанија развија, дизајнира производе са заштитним знаком купца према захтевима купца. То је систем који остварује потпуну услугу за све процесе од планирања производа до развоја, производње, управљања квалитетом и испоруком заснован на власничкој технологији и капацитету производне компаније.

НАШ ЦИЉ

Надамо се да ћемо производити производе које ће наши купци
Јесте задовољни са

Прилагођени дизајн

НАСТОЈИМО ДА БУИЛД ТВОЈ СОПСТВЕНИ БРЕНД

Компанија је успешно регистровала многе домаће и стране жигове у Кини, Сједињеним Државама, Европској унији и другим земљама. Наши брендови раде у различитим режимима у врхунским бутицима, супермаркетима, прекограничним предузећима за е-трговину и продавницама на отвореном на једном месту. Фокусирајући се на дизајн, развој и иновације независних брендова, формиран је велики број водећих производа са независним правима интелектуалне својине, јака конкурентност квалитета и висока додата вредност бренда како би нам помогли да искористимо врхунски ланац вредности.

Креирајте независне брендове на мрежи и користите брендове на мрежи за повећање продаје ван мреже.

Фокусирамо се на серију производа за усисиваче, хоризонтално ширимо категорије производа и пружамо купцима више избора. Поставили смо одељење за рад бренда и центар за истраживање и развој у Суџоу. Планирамо да поставимо складишта у иностранству у Сједињеним Државама да бисмо испоручили робу директно локалним велетрговцима, како бисмо избегли додатне накнаде које наплаћују посредници.

Kontaktirajte nas

Молимо контактирајте нас за сва питања или консултације

Вруће категорије