Све категорије
EN

О НАМА

Сузхоу АЗА Цлеан
Елецтриц Тецхнологи Цо., Лтд

је професионални произвођач и извозник чишћења
Опрема

Компанија Увод

Сузхоу АЗА Цлеан Елецтриц Тецхнологи Цо., лтд је изванредна компанија за усисиваче и специјализована је за развој производа, производњу и контролу квалитета. Основан је 2009. године и налази се у Суџоуу, прелепом граду у близини Шангаја.

Компанија покрива површину од 10000 квадратних метара, укључујући фабрику за бризгање, фабрику за монтажу и лабораторију. И има БСЦИ сертификацију комерцијалних и друштвених стандарда и сертификацију система управљања квалитетом ИСО 9001. Сада поседује годишњи капацитет од 1,000,000 ВЦ-а са 4 монтажне линије и више од 150 професионалног особља које је у потпуности ангажовано. Такође има професионални и технички тим високог нивоа, напредну опрему за производњу усисивача и опрему за тестирање.

Производи су прошли УЛ / ЕТЛ / ГС / ЦЕ / ЦБ / РоХС / ЕМЦ / ЛВД међународну сертификацију. И врућа продаја у Европи, Америци, Аустралији, Азији и другим земљама и регионима. Веома су хваљени од купаца широм света.

ОЕМ и ОДМ сарадња се може обезбедити. добродошли да нас посетите и имамо добру сарадњу.

Историја развоја

Наши производи се добро продају у Европи, Америци, Аустралији, Азији и другим земљама и регионима. Веома похваљен од купаца широм света.

Историја развоја
2009

Пронађена фабрика за ињектирање у Сузхоуу и добављач делова за ињектирање. Са машинама за убризгавање од 9 комада, ми испоручујемо 10,000 комада делова за убризгавање дневно. Ово искуство нам омогућава да сазнамо више о индустрији и прикупимо више информација о ланцу добављача.

2010

Започео је извозно-увозни посао и основао сопствену канцеларију и изложбени простор

Придружујемо се Алибаби да бисмо испоручили усисивач и освојили добављача злата у Алибаби. Такође присуствујемо Кантонском сајму и другим сајмовима како бисмо развили више купаца.

2016

Хвала на подршци купаца, оснивамо сопствену фабрику за производњу у Сузхоуу.

Фабрика има 2 производне линије са више од 11 комада производа. И развијамо одељење маркетинга, одељење за истраживање и развој, одељење за производњу, одељење за осигурање квалитета и административно одељење, укупно 80 запослених.

У овој години развијамо 4 комада нових производа. Такође набавите Елецтролук и АЛДИ поруџбину, што нам даје више искуства са промотивним налогом и клијентом бренда.

2017

Пређите у нашу нову базу, нову зграду са 2 спрата. Укупно имамо 4 производне линије, 150 комада штапова и 18 комада производа. Посветите се бежичном усисивачу, додајемо 20 ком нових купаца.

2019

Фокусирајте се на бежични усисивач и онлајн купца, ми развијамо телескопску цев за бежични усисивач, који помаже нашем купцу да уштеди 3 УСД по комаду и добије 50% удела на тржишту. Помаже нам да будемо регулисана предузећа у 2019.

2020

Основати сопствену лабораторију и имати више од 15 комада тест машина специјалне за бежичне усисиваче и усисиваче мопе, укључујући машину за тестирање перформанси, машину за испитивање поузданости производа, тест животног века мотора, машину за испитивање поузданости четкица. Такође АБР лабораторија, симулира сценарије употребе корисника, спроводи тестове поузданости апликација.

Часни суде

Квалитет је важнији од квантитета

БСЦИ
ЕМЦ
GS
ИСОКСНУМКС
ЛВД
РЕАЦХ
РоХС
УНКСНУМКС
Сертификат за морски терет

Ретаилер Партнерс

Имамо врућу продају у Европи, Америци, Аустралији, Азији и другим земљама и регионима. Они су високо хваљени од стране
Купци широм света.

Ретаилер Партнерс

Кључни производи

Kontaktirajte nas

Молимо контактирајте нас за сва питања или консултације

Вруће категорије